Krem kokosowy + espresso + chia + ksylitol + mleko ryżowe

vote now
Krem kokosowy + espresso + chia + ksylitol + mleko ryżowe

Krem ( deser) kokosowo-kawowy


Składniki (2 porcje):
- kilka kopiastych łyżek kremu kokosowegoz lodówki (z puszki)
- 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej (lepiej małe espresso!)
- 4 łyżki ziaren chia- ksylitol do smaku (u mnie 2 łyżeczki)
- mleko ryżowe(ok.100 ml mleka ryżowego)

więcej na: http://jemy-rozdzielnie.blogspot.com/2014/07/krem-deser-kokosowo-kawowy.html

Nasiona chia i ksylitol polecamy ze sprawdzonego źródła, gdzie na hasło: zielonekoktajle2014 otrzymacie rabat 10%: https://www.facebook.com/notes/zielone-koktajle/jagody-goji-nasiona-chia-quinoa-i-inne-które-polecamy/489408027872697


Z Zielone koktajle

Komentarze

Oceń ten przepis:




+