Niskotłuszczowa quiche z szynką, serem i jogurtem!
zagłosuj teraz
Dziś zdecydowaliśmy się rozjaśnić nasz quiche, zastępując boczek pokrojoną w kostkę szynką, a crème fraîche zwykłym jogurtem. Jest to świetna wskazówka, która pozwoli ci cieszyć się tym prostym i efektownym daniem, jednocześnie nie rezygnując z przyjemności. Podczas gotowania przygotuj mieszankę sałat i voilà: gotowe! Wyjaśnimy ci wszystko w naszym przewodniku krok po kroku poniżej ↓ ↓
Składniki
6
Szacowany koszt: 4.63Euros€ (0.77€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania30 min
Wymieszaj wszystkie składniki w misce.
Umieść ciasto francuskie w formie do pieczenia i nakłuj je widelcem, aby nie nadymało się podczas pieczenia.
Na wierzch wylej masę quiche i piecz przez 30 minut w temperaturze 200°C.
I to wszystko! Wszystko, co musisz zrobić, to pokroić sobie kawałek i cieszyć się!
Sprzęt do gotowania
piekarnik
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!