Szpinak + pietruszka + ananas + mleko kokosowe + olej kokosowy + cynamon + maca
vote now
Dziś kolejna wariacja smakowa - zielona pinacolada
3/4 dojrzałego ananasaszkl. szpinakuduży pęczek pietruszki2 łyżki mleka kokosowego(gęstej, stwardniałej części)
mała łyżeczka oleju kokosowego(w stanie stałym)
cynamonopcjonalnie: łyżeczka macawięcej na: http://wkroliczejnorze.blogspot.com/2014/02/pina-colada-smoothie-na-zielono.html
Olej kokosowy i sproszkowany korzeń macapolecamy ze sprawdzonych źródeł, gdzie dla fanów zielonych koktajli specjalny rabat, zobacz: http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html
Mleko kokosowe polecamy robić samodzielnie, inne roślinne także (poczytaj o tym, np. tutaj. Natomiast w tym wypadku, gdy potrzebujesz części stwardniałej, to lepiej kupić w puszce, np. tutaj: kokosowe mleko
3/4 dojrzałego ananasaszkl. szpinakuduży pęczek pietruszki2 łyżki mleka kokosowego(gęstej, stwardniałej części)
mała łyżeczka oleju kokosowego(w stanie stałym)
cynamonopcjonalnie: łyżeczka macawięcej na: http://wkroliczejnorze.blogspot.com/2014/02/pina-colada-smoothie-na-zielono.html
Olej kokosowy i sproszkowany korzeń macapolecamy ze sprawdzonych źródeł, gdzie dla fanów zielonych koktajli specjalny rabat, zobacz: http://zielonekoktajle.blogspot.com/p/kody-rabatowe.html
Mleko kokosowe polecamy robić samodzielnie, inne roślinne także (poczytaj o tym, np. tutaj. Natomiast w tym wypadku, gdy potrzebujesz części stwardniałej, to lepiej kupić w puszce, np. tutaj: kokosowe mleko
Zielone koktajle
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!