Burger wołowy
zagłosuj teraz
Oto nowy przepis wideo od Ptitchef! Ten łatwy w przygotowaniu burger jest idealny na przyjęcie z przyjaciółmi lub dziećmi. Co więcej, można go przygotować w różnych smakach, na przykład z kurczakiem lub rybą.
Składniki
4
Mięso :
Przygotowanie burgera :
Szacowany koszt: 8.71Euros€ (2.18€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania20 min
- Wymieszaj mięso, sól, pieprz, zioła prowansalskie i jajko.
- Dodaj bułkę tartą i posiekaną cebulę i dobrze wymieszaj.
- Z tej mieszanki uformować 4 płaty mięsa i rozgnieść je. Gotować przez 3 minuty z każdej strony na małym ogniu.
- Przed zdjęciem mięsa z ognia dodać na wierzch plaster sera, aby się roztopił.
- Złóż burgera z wybranych składników i gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!