Kanapka wrap z chorizo, awokado i pomidorami

zagłosuj teraz
Danie główne
1 porcji
łatwe
10 min

Zamiast kromek chleba lub bagietki, przygotuj kanapkę z pszennymi tortillami! Rezultat? Lekki, sycący wrap :-D W środku połączyliśmy plastry chorizo z plastrami awokado i pomidora. Wszystko polane smacznym sosem dla idealnego efektu. Pozwolimy Ci go wypróbować ze szczegółami tuż poniżej ↓ ↓

Składniki

1

Do sosu :

Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
  • Kanapka wrap z chorizo, awokado i pomidorami - Przygotowanie krok 1Umieść pszenną tortillę na talerzu.
    Na środku ułóż roszponkę i przepołowione pomidorki koktajlowe.
  • Kanapka wrap z chorizo, awokado i pomidorami - Przygotowanie krok 2Pokrój połówkę awokado na paski i ułóż je na pomidorach.
    Wymieszaj wszystkie składniki sosu i rozprowadź na awokado.
  • Kanapka wrap z chorizo, awokado i pomidorami - Przygotowanie krok 3Smaż plastry chorizo przez około 5 minut na patelni na małym ogniu i dodaj do wrapa.
  • Kanapka wrap z chorizo, awokado i pomidorami - Przygotowanie krok 4Zamknij tortillę i spiąć wykałaczką.
    Tortillę można zjeść bez dodatków lub przekroić na pół, aby uzyskać dwie małe kanapki.
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: