Kanapka z chorizo, awokado i pomidorem
zagłosuj teraz
Zamiast kromek chleba lub bagietki, przygotuj kanapkę z pszennymi tortillami! Rezultat? Lekki, sycący wrap :-D W środku połączyliśmy plastry chorizo z plastrami awokado i pomidora. Wszystko polane smacznym sosem dla idealnego efektu. Pozwolimy Ci go wypróbować ze szczegółami tuż poniżej ↓ ↓
Składniki
1
Do sosu :
Szacowany koszt: 2.1Euros€ (2.1€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
- Umieść pszenną tortillę na talerzu.
Na środku ułożyć roszponkę i przepołowione pomidorki koktajlowe. - Pokrój połówki awokado na paski i ułóż je na pomidorach.
Wymieszaj wszystkie składniki sosu i rozprowadź na awokado. - Smaż plastry chorizo przez około 5 minut na patelni na małym ogniu i dodaj do wrapów.
- Zamknąć tortillę i spiąć wykałaczką.
Tortillę można zjeść bez dodatków lub przekroić na pół, aby uzyskać dwie małe kanapki.
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!