Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem

zagłosuj teraz
Danie główne
łatwe
10 min

Dobre, chrupiące panini o smaku łososia. Miła odmiana od tradycyjnych panini z wędliną ;-) Tutaj pokochasz miękkość mozzarelli, a koperek doda nieodpartej świeżości. Chcesz spróbować? Poniżej przedstawiamy nasze kroki ↓

Składniki

1

Materiały

  • 1 opiekacz do panini

Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
  • Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem - Przygotowanie krok 1W misce wymieszać sos pomidorowy, śmietanę, sól i posiekaną bazylię.
    Rozsmaruj połowę sosu na jednej połowie panini. Resztę zachowaj na drugą połowę.
  • Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem - Przygotowanie krok 2Na wierzchu ułożyć plastry wędzonego łososia.
  • Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem - Przygotowanie krok 3Na wierzchu ułożyć plasterki sera mozzarella i gałązki świeżego koperku.
  • Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem - Przygotowanie krok 4Posmaruj pozostałym sosem drugą połowę panini i zamknij kanapkę.
    Gotować w opiekaczu do panini przez około 5 minut. I gotowe!

Oceń ten przepis

PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: