Panini z łososiem, mozzarellą i koperkiem
zagłosuj teraz
Dobre, chrupiące panini o smaku łososia. Miła odmiana od tradycyjnych panini z wędliną ;-) Tutaj pokochasz miękkość mozzarelli, a koperek doda nieodpartej świeżości. Chcesz spróbować? Poniżej przedstawiamy nasze kroki ↓
Składniki
1
Szacowany koszt: 6.99Euros€ (6.99€/porcja)
Materiały
- 1 opiekacz do panini
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
- W misce wymieszać sos pomidorowy, crème fraîche, sól i posiekaną bazylię.
Rozsmaruj połowę sosu na połowie panini. Resztę zachować na drugą połowę. - Na wierzchu ułożyć plastry wędzonego łososia.
- Na wierzchu ułożyć plasterki sera mozzarella i gałązki świeżego koperku.
- Posmaruj pozostałym sosem drugą połowę panini i zamknij kanapkę.
Gotować w opiekaczu do panini przez około 5 minut. I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!