Pasztet z marynowanych małży
zagłosuj teraz
Zawsze mówimy o tym, jak przydatne są konserwy. Tym razem użyjemy puszki marynowanych małży, które wymieszamy z serkiem śmietankowym, aby przygotować super-hiper-ekstra-szybką i bardzo oryginalną przystawkę. Zaskoczysz swoich gości w porze aperitifu! :) Ten pasztet z małży jest pyszny zarówno pod względem konsystencji, jak i smaku. Idealny jako pasta do chleba tostowego lub dip do paluszków warzywnych, postępuj zgodnie z naszymi instrukcjami poniżej!
Składniki
20
Materiały
- 1 rozdrabniacz / mikser
Przygotowanie
- Umieścić odsączone małże i serek śmietankowy w pojemniku miksującym. Dodać około połowy marynowanego oleju, aby uzyskać kremową konsystencję.
- Wymieszać do uzyskania kremowej pasty.
- Podawać w małej miseczce z grzankami do smarowania lub z frytkami lub crudités do maczania. I to wszystko!
Obserwacje
Ser Philadpehia można zastąpić małymi serami.
Sprzęt do gotowania
mikser
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!