Ciecierzyca pieczona w piekarniku z curry

zagłosuj teraz
Przekąska
3 porcji
łatwe
20 min

Masz dość przesolonych przemysłowych chipsów i orzeszków ziemnych jako aperitifu? Wypróbuj naszą pieczoną w piekarniku ciecierzycę o smaku curry! Ten niezwykle prosty przepis pozwoli ci uzyskać małe kulki, które są chrupiące na zewnątrz i rozpływające się w ustach w środku ;-) Ciecierzyca pełna białka roślinnego nadaje się również do posypywania sałatek!


Składniki

3
Szacowany koszt: 1.47 (0.49€/porcja)

Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania15 min



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+