Bajgiel z łososiem, ogórkiem i fromage frais
zagłosuj teraz
Aby uzyskać świeży bajgiel, który można szybko i łatwo przygotować w porze posiłku, wybierz połączenie łososia + ogórka + fromage frais :-) Bez konieczności gotowania, pomożemy Ci przygotować tę wilgotną kanapkę krok po kroku, przetestowaną i zatwierdzoną przez cały zespół Ptitchef! To prawie jak w Stanach Zjednoczonych ;-)
Składniki
1
Szacowany koszt: 3.44Euros€ (3.44€/porcja)
Materiały
- Opiekacz do chleba
Przygotowanie
Czas przygotowania8 min
Gotowania3 min
- Przekrój chleb bajglowy na pół i opiecz w tosterze.
- Posmaruj spód bajgla serkiem śmietankowym, a następnie ułóż cienkie plasterki ogórka.
- Dodaj plaster wędzonego łososia i posyp koperkiem. Dodaj plasterki ogórka i zamknij bajgla.
- A teraz bajgiel z łososiem jest gotowy!
Obserwacje
Ogórek można zastąpić awokado.
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!