Bajgiel z łososiem, ogórkiem i fromage frais

zagłosuj teraz
Danie główne
1 porcji
Å‚atwe
11 min

Aby uzyskać świeży bajgiel, który można szybko i łatwo przygotować w porze posiłku, wybierz połączenie łososia + ogórka + fromage frais :-) Bez konieczności gotowania, pomożemy Ci przygotować tę wilgotną kanapkę krok po kroku, przetestowaną i zatwierdzoną przez cały zespół Ptitchef! To prawie jak w Stanach Zjednoczonych ;-)


Składniki

1
Szacowany koszt: 3.44 (3.44€/porcja)

Materiały

  • Opiekacz do chleba

Przygotowanie

Czas przygotowania8 min
Gotowania3 min

  • Bajgiel z Å‚ososiem, ogórkiem i fromage frais - Przygotowanie krok 1Przekrój chleb bajglowy na pół i opiecz w tosterze.
  • Bajgiel z Å‚ososiem, ogórkiem i fromage frais - Przygotowanie krok 2Posmaruj spód bajgla serkiem Å›mietankowym, a nastÄ™pnie ułóż cienkie plasterki ogórka.
  • Bajgiel z Å‚ososiem, ogórkiem i fromage frais - Przygotowanie krok 3Dodaj plaster wÄ™dzonego Å‚ososia i posyp koperkiem. Dodaj plasterki ogórka i zamknij bajgla.
  • Bajgiel z Å‚ososiem, ogórkiem i fromage frais - Przygotowanie krok 4A teraz bajgiel z Å‚ososiem jest gotowy!

Obserwacje

Ogórek można zastąpić awokado.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+