Burger edmonda
zagłosuj teraz
Co może być lepszego niż dobry domowy cheeseburger? Restauracja Edmond Pure Burger w Bordeaux dała nam swój najlepszy przepis i oto on!
Składniki
1
Szacowany koszt: 2.05Euros€ (2.05€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania15 min
- Posiekaj cebulę i podsmaż na maśle. Regularnie mieszać i smażyć, aż się skarmelizuje.
Przekroić bułkę na pół i zgrillować wnętrze na rozgrzanym ruszcie lub patelni. Ułożyć cebulę na spodzie bułki. - Wierzch bochenka polać sosem.
Posiekaj szczypiorek i ułóż na wierzchu sosu. - Ugotuj stek mielony do smaku i ułóż na cebuli.
- Roztopić ser w kuchence mikrofalowej i polać nim mielony stek. Ugrilluj plastry boczku wieprzowego i ułóż je na wierzchu sera.
- Zamknij burgera i voila! Twój burger z Edmond jest gotowy!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!