Burger edmonda
zagłosuj teraz
Co może być lepszego niż dobry domowy cheeseburger? Restauracja Edmond Pure Burger w Bordeaux dała nam swój najlepszy przepis i oto on!
Składniki
1
Szacowany koszt: 2.05Euros€ (2.05€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania15 min
Posiekaj cebulę i podsmaż na maśle. Regularnie mieszaj i smaż, aż się skarmelizuje.
Przekrój bułkę na pół i zgrilluj wnętrze na rozgrzanym ruszcie lub patelni. Ułóż cebulę na spodzie bułki.Na górnej części bułki nałóż sos.
Posiekaj szczypiorek i ułóż go na wierzchu sosu.Usmaż stek mielony według własnych upodobań i ułóż go na cebuli.
Roztop ser w kuchence mikrofalowej i polej nim mielony stek. Ugrilluj plastry boczku wieprzowego i ułóż je na wierzchu sera.
Zamknij burgera i voilà! Twój burger z Edmond jest gotowy!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!