Panini z tuńczykiem, pomidorami i kaparami
zagłosuj teraz
W Ptitchef uwielbiamy panini z tuńczykiem! W połączeniu z sosem pomidorowym, uzyskasz nutę pikanterii i kwasowości dzięki czerwonej cebuli i kaparom. To idealna mieszanka na tacę telewizyjną w podróży, którą można pożerać palcami ;-)
Składniki
1
Szacowany koszt: 4.18Euros€ (4.18€/porcja)
Materiały
- 1 opiekacz do panini
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
- Wymieszać sos pomidorowy, oliwę z oliwek, oregano i sól.
Nałóż połowę sosu na jedną połówkę chleba panini, pozostawiając resztę na drugą połówkę. - Na wierzchu ułożyć okruchy tuńczyka.
- Dodaj plastry mozzarelli, krążki czerwonej cebuli i kapary.
- Rozsmaruj pozostały sos pomidorowy na drugiej połowie chleba panini i zamknij kanapkę.
Gotować w opiekaczu do panini przez około 5 minut. I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!