Spaghetti carbonara z awokado
zagłosuj teraz
Wegetariańska wersja klasycznego włoskiego dania!
Składniki
2
Szacowany koszt: 1.21Euros€ (0.61€/porcja)
Materiały
- Maszynka do mielenia mięsa
- Rondel
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania10 min
- Gotuj spaghetti we wrzącej wodzie przez czas wskazany na opakowaniu (około 10 minut).
- Umieść wszystkie składniki w rozdrabniaczu.
- Drobno posiekaj, aż mieszanina uzyska kremową konsystencję.
Wymieszać krem z ugotowanym i odsączonym spaghetti. - Podawać posypane startym parmezanem. I voila, carbonara z awokado gotowa!
Obserwacje
Dodatki: można dodać małe kawałki pomidora lub boczku.
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!