Wyjątkowo rzadkie fondanty czekoladowe z frytkownicy powietrznej!

zagłosuj teraz
Desser
8 porcji
łatwe
16 min

Zanurz się w czekoladowej przygodzie z naszym czekoladowym fondantem upieczonym do perfekcji za pomocą frytkownicy powietrznej! Odkryj przyjemność delektowania się idealnie rozpływającym się deserem, przygotowanym w mgnieniu oka dzięki naszej niezawodnej frytkownicy powietrznej. Każdy kęs to eksplozja smaku, miękka konsystencja i gorące czekoladowe serce... Łatwy do zrobienia i jeszcze łatwiejszy do rozkoszowania się, ten czekoladowy fondant szybko stanie się obowiązkową pozycją w domu! PS: Uwielbiamy dodawać lody waniliowe do ciepłego fondantu ;-)


Składniki

8

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania6 min


Obserwacje

Nie masz frytkownicy powietrznej?
Możesz upiec fondanty w piekarniku.
Wystarczy rozgrzać piekarnik do 210°C. Czas pieczenia będzie mniej więcej taki sam (6 do 7 minut).

Wolisz format dzielony?
Wybierz okrągłą formę i piecz nieco dłużej (około 5 minut).



Sprzęt do gotowania

frytkownica powietrzna

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+