Frosé z arbuza: super orzeźwiający koktajl granita z różowym winem!

zagłosuj teraz
Drink
8 porcji
łatwe
10 h 15 m

Nie skończyliśmy jeszcze oferować przepisów na aperitif (nasz ulubiony posiłek ;-) ). Dziś serwujemy nasze "Frosé" prosto z arbuza: wyjątkowo orzeźwiający koktajl w trybie "granita", zrobiony z arbuza i różowego wina. Niezwykle łatwy w przygotowaniu, zapewniamy, że zachwycisz nim swoich gości :-D


Składniki

8

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Czas oczekiwania10 h


Obserwacje

Jak mogę zarządzać dawką mojego koktajlu? Aby "dozować" ilość alkoholu, kup arbuza o różnej wielkości.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+