Bruschetta z łososiem i awokado
zagłosuj teraz

Nie masz czasu na gotowanie? Nie ma nic lepszego niż bruschetta na zimno z małą sałatką! Połączenie łososia i awokado to pewniak :-)
Składniki
2
Szacowany koszt: 7.53Euros€ (3.76€/porcja)
Materiały
- tostowane bułki, wędzony łosoś, awokado, zioła prowansalskie, oliwa z oliwek, sól, pieprz, cytryna
Przygotowanie
- Pokrój plastry wędzonego łososia w paski.
Przekrój awokado na pół i usuń pestkę przed pokrojeniem każdej połówki na plasterki.
Na kromce tosta ułóż plastry wędzonego łososia, a następnie plastry awokado.
Posyp ziołami prowansalskimi, solą, pieprzem i oliwą z oliwek (i/lub cytryną).
I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!