Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami
zagłosuj teraz
Gotowanie bez gotowania jest możliwe, łatwe i przede wszystkim pyszne! Wypróbuj nasze pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami! Gotowe w zaledwie 10 minut, te nadziewane pomidory są idealne jako przystawka lub jako część mieszanej sałatki. Skorzystaj z naszych pisemnych objaśnień i zdjęć, aby postępować zgodnie z prostymi krokami tego przepisu.
Składniki
4
Szacowany koszt: 3.72Euros€ (0.93€/porcja)
Przygotowanie
- Przekrój pomidory na pół i usuń pestki.
- Połączyć fromage frais, odsączonego rozdrobnionego tuńczyka, tymianek i pokrojone czarne oliwki.
- Nadziać pomidory mieszanką.
- Udekoruj plasterkami czarnej oliwki, gałązkami tymianku i skrop oliwą z oliwek. Gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!