Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
Å‚atwe
10 min

Gotowanie bez gotowania jest możliwe, łatwe i przede wszystkim pyszne! Wypróbuj nasze pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami! Gotowe w zaledwie 10 minut, te nadziewane pomidory są idealne jako przystawka lub jako część mieszanej sałatki. Skorzystaj z naszych pisemnych objaśnień i zdjęć, aby postępować zgodnie z prostymi krokami tego przepisu.


Składniki

4
Szacowany koszt: 3.72 (0.93€/porcja)

Przygotowanie

  • Pomidory nadziewane tuÅ„czykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 1Przekrój pomidory na pół i usuÅ„ pestki.
  • Pomidory nadziewane tuÅ„czykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 2PoÅ‚Ä…czyć fromage frais, odsÄ…czonego rozdrobnionego tuÅ„czyka, tymianek i pokrojone czarne oliwki.
  • Pomidory nadziewane tuÅ„czykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 3Nadziać pomidory mieszankÄ….
  • Pomidory nadziewane tuÅ„czykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 4Udekoruj plasterkami czarnej oliwki, gaÅ‚Ä…zkami tymianku i skrop oliwÄ… z oliwek. Gotowe!


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+