Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
4 porcji
łatwe
10 min

Gotowanie bez gotowania jest możliwe, łatwe i przede wszystkim pyszne! Wypróbuj nasze pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami! Gotowe w zaledwie 10 minut, te nadziewane pomidory są idealne jako przystawka lub jako część mieszanej sałatki. Skorzystaj z naszych pisemnych objaśnień i zdjęć, aby postępować zgodnie z prostymi krokami tego przepisu.


Składniki

4
Szacowany koszt: 3.72 (0.93€/porcja)

Przygotowanie

  • Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 1Przekrój pomidory na pół i usuń pestki.
  • Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 2Połączyć fromage frais, odsączonego rozdrobnionego tuńczyka, tymianek i pokrojone czarne oliwki.
  • Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 3Nadziać pomidory mieszanką.
  • Pomidory nadziewane tuńczykiem, fromage frais i oliwkami - Przygotowanie krok 4Udekoruj plasterkami czarnej oliwki, gałązkami tymianku i skrop oliwą z oliwek. Gotowe!


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+