Bündnerfleisch lub suszona wołowina

zagłosuj teraz
Przekąska
15 porcji
łatwe
20 min

Pokrojony w cienkie plasterki, Bündnerfleisch jest idealnym dodatkiem do aperitifów lub przepisów kulinarnych. Trochę informacji ogólnych: początki Bündnerfleisch leżą w szwajcarskim kantonie Graubünden, gdzie mięso było wysoko cenione za konserwowanie.


Składniki

15
Szacowany koszt: 9.1 (0.61€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Zioła: my wybraliśmy zioła prowansalskie, ale możesz wybrać inne.

Pleśń: podczas procesu suszenia może pojawić się pleśń. Pamiętaj, aby regularnie sprawdzać, usuwać ją, jeśli ją zauważysz i przechowywać mięso w suchym miejscu.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+