Konfitura pomidorowa i pasta bazyliowa
zagłosuj teraz
Ten sos z pomidorów confit, czosnku i bazylii można dodać do hummusu, guacamole i tapenady. Ten bardzo aromatyczny sos jest idealny do chipsów i paluszków warzywnych. Bez gotowania i z zaledwie 4 składnikami, będziesz w stanie wykonać zadanie w mgnieniu oka ;-)
Składniki
4
Szacowany koszt: 0.77Euros€ (0.19€/porcja)
Materiały
- 1 rozdrabniacz
Przygotowanie
- Umieść wszystkie składniki w rozdrabniaczu i zmiksuj.
Aby uzyskać wyjątkowo gładką mieszankę, można dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, w której leżakowały pomidory konserwowe. - Umieść smarowidło w misce i schłódź, aż będzie gotowe do podania.
Smacznego!
Sprzęt do gotowania
mikser
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!