Panini z pastą do smarowania
zagłosuj teraz
Aby uzyskać chrupiącą, rozpływającą się w ustach przekąskę, wypróbuj nasze panini do smarowania! Z zaledwie 2 składników możesz przygotować smakołyk, który z pewnością zasmakuje zarówno młodszym, jak i starszym! Wyciągnij więc maszynkę do panini i przygotuj się na ten wyjątkowo łatwy i przede wszystkim szybki przepis!
Składniki
1
Szacowany koszt: 0.68Euros€ (0.68€/porcja)
Materiały
- 1 opiekacz do panini
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
- Przekrój chleb panini na pół (wzdłuż).
- Obficie rozprowadź pastę po obu stronach chleba.
- Zamknąć panini i umieścić w rozgrzanym urządzeniu na 5 minut.
- Czas na przekąskę!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!