Panini z kremem czekoladowym
zagłosuj teraz
Aby uzyskać chrupiącą, rozpływającą się w ustach przekąskę, wypróbuj nasze panini z kremem czekoladowym! Z zaledwie 2 składników możesz przygotować smakołyk, który z pewnością zasmakuje zarówno młodszym, jak i starszym! Wyciągnij więc maszynkę do panini i przygotuj się na ten wyjątkowo łatwy i przede wszystkim szybki przepis!
Składniki
1
Szacowany koszt: 0.68Euros€ (0.68€/porcja)
Materiały
- 1 opiekacz do panini
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
Przekrój chlebek panini na pół (wzdłuż).
Obficie rozprowadź krem czekoladowy po obu stronach chleba.
Zamknij panini i umieść w rozgrzanym urządzeniu na 5 minut.
Czas na przekąskę!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!