Gnocchi-mozza z zielonym pesto

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
łatwe
1 h 30 m

Uwielbiam jeść i gotować włoskie jedzenie. Moja ulubiona restauracja jest obecnie zamknięta, więc postanowiłam spróbować odtworzyć jedno z ich dań, czekając na powrót! Oto mój przepis na gnocchi, które są jednocześnie miękkie i chrupiące. Po zrobieniu (a zwłaszcza zjedzeniu) tego przepisu poczujesz się jak w siódmym niebie :-D


Składniki

2
Szacowany koszt: 3.07 (1.54€/porcja)

Przygotowanie

Czas przygotowania30 min
Czas oczekiwania20 min
Gotowania40 min

Obserwacje

Ser w cieście jest oczywiście opcjonalny, więc jeśli chcesz zrobić gnocchi bez sera, możesz!

Do gnocchi można dodać dowolny sos.

Grillowanie gnocchi na koniec nie jest obowiązkowe, choć osobiście to preferuję :)



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+