Klopsiki z wołowiną i parmezanem

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
łatwe
25 min

Klopsiki to bardzo kompletne danie z wieloma wariacjami. Tym razem przygotowaliśmy je z cielęciną i parmezanem. Z sosem pomidorowym lub białym, z cielęciną lub wieprzowiną, Ty wybierasz! Do tego talerz dobrego makaronu i nic więcej nie będzie potrzebne! :)


Składniki

2

Ilość na 13 klopsików:

Jako dodatek:


Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Gotowania10 min


Obserwacje

* Klopsiki można przygotować w piekarniku, piekąc je przez 15 minut w temperaturze 200ºC. Wystarczy polać klopsiki odrobiną oliwy z oliwek przed gotowaniem i gotowe!



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+