Panini z chorizo i serem emmental
zagłosuj teraz
Aby uzyskać szybką, łatwą i wyjątkowo chrupiącą przekąskę, wybierz opcję panini! Tutaj połączyliśmy smak chorizo z serem ementalskim, a wszystko to na bazie sosu pomidorowego doprawionego oregano :-) Jeszcze tylko 5 minut gotowania i gotowe! Smacznego ;-)
Składniki
1
Szacowany koszt: 2.2Euros€ (2.2€/porcja)
Materiały
- 1 opiekacz do panini
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Gotowania5 min
- Przygotować sos: wymieszać sos pomidorowy, oliwę z oliwek, oregano i sól.
Rozsmaruj połowę sosu na jednej połowie chleba panini. Resztę zachować na drugą połowę. - Dodaj plasterki chorizo.
- Dodaj plasterki sera Emmental, a następnie roszponkę i rukolę.
- Rozsmaruj resztę sosu na drugiej połowie chleba panini i zamknij kanapkę.
Piec przez około 5 minut w opiekaczu do panini. I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!