Szybka i łatwa tarta z maroilles

zagłosuj teraz
Danie główne
4 porcji
łatwe
50 min

Maroilles, ser, który jest gorący! Lubimy go jeść jako dodatek na koniec posiłku lub na śniadanie (dla bardziej odważnych!). Dziś podajemy go jako danie główne. Zaprezentowany w formie tarty, można zjeść mały kawałek z mieszanką sałat! :-) Idealny przepis na wieczór, kiedy nie chcesz martwić się o kolację, lub do przygotowania przed wyjazdem na piknik! Jeśli chodzi o smak, nie daj się zwieść zapachowi tego sera. Będzie on znacznie mocniejszy w nosie niż w ustach ;-)


Składniki

4

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania40 min


Obserwacje

Ciasto: tutaj zastąpiliśmy ciasto na zakwasie zwykłym ciastem kruchym.



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+