Tradycyjny kapłon z kasztanami

Danie główne
12 porcji
średnie
2 h 35 m

Kapłon, delikatne mięso, którym uwielbiamy się delektować w Boże Narodzenie i/lub Nowy Rok. Nadziewany mieloną cielęciną, młodymi warzywami i podawany z kasztanami, zapowiada się jako domowe danie świąteczne w doskonałej formie! Jest to łatwy przepis, którym można podzielić się z całą rodziną, a poniżej zamieściliśmy przewodnik krok po kroku ↓


Składniki

12

Farsz :

Kasztany :


Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania35 min
Gotowania2 h


Obserwacje

Farsz: farsz można urozmaicić, korzystając z wielu różnych przepisów.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+