Włoskie naleśniki gryczane
zagłosuj teraz
Włoskie smaki są pyszne w każdej postaci, nawet naleśników gryczanych! Udekoruj swój pikantny naleśnik pancettą, pesto i mozzarellą, posyp chrupiącymi orzeszkami pinii. To szybki i łatwy przepis na niewymagający posiłek (na przykład na kolację w drodze z pracy do domu ;-) ).
Składniki
1
Cebula :
Dla galette :
Materiały
- 1 patelnia
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania10 min
- Przygotować cebulę: pokroić cebulę w krążki. Roztop masło na patelni i podsmaż cebulę, aż stanie się przezroczysta.
- Roztopić masło na gorącej patelni, a następnie ułożyć na nim kotlet. Posmarować sosem pesto, a następnie dodać ugotowaną cebulę.
- Następnie dodaj pokrojoną mozzarellę i pancettę. Gotować przez około 5 minut. Posypać orzeszkami pinii i zawinąć brzegi.
- Gotowe! Ciesz się natychmiast.
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!