Ziemniaki faszerowane wędzonym łososiem i fromage frais
zagłosuj teraz
W naszej rodzinie uwielbiamy faszerowane ziemniaki! Zazwyczaj są one przygotowywane z szynką lub boczkiem i serem. Dziś przedstawiamy wersję z wędzonym łososiem i fromage frais. Aby cieszyć się nimi na ciepło lub na zimno, poniżej przedstawiamy instrukcje krok po kroku ↓
Składniki
4
Szacowany koszt: 5.3Euros€ (1.32€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania1 h
- Zawiń ziemniaki pojedynczo w folię aluminiową. Wstawić do piekarnika na 1 godzinę w temperaturze 180°C.
- Wymieszać fromage frais, cytrynę, koperek, sól i pieprz. Pokroić wędzonego łososia w paski i wymieszać.
- Przekrój ziemniaki wzdłuż na pół i umieść na środku nadzienie z łososia.
- Wszystko gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!