Czekoladowe brownie
zagłosuj teraz
Ptitchef.com znów dla Was gotuje! Tym razem przedstawiamy czekoladowe brownie. Wykonaj ten przepis krok po kroku dzięki naszemu samouczkowi wideo!
Składniki
15
Na brownie :
Do dekoracji :
Szacowany koszt: 3.8Euros€ (0.25€/porcja)
Materiały
- kwadratowa forma 20x20cm
Przygotowanie
Czas przygotowania20 min
Gotowania30 min
- Rozpuść czekoladę i masło.
- W innej misce wymieszaj ze sobą 4 jajka.
- Dodać cukier i wymieszać.
- Dodać mąkę i wymieszać.
- Dodaj mieszankę "czekolada + masło" i wymieszaj.
- Wlej masę do wysmarowanego masłem naczynia (aby ciasto nie przywarło do boków) i piecz przez 30 minut w temperaturze 170°C.
Sprzęt do gotowania
piekarnik
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!