Focaccia, włoski chleb z rozmarynem

zagłosuj teraz
Side dish
10 porcji
średnie
2 h 20 m

Wybierz się do Włoch z tym łatwym, słonecznym przepisem na focaccię. Idealna jako aperitif lub dodatek do posiłku. Nie będziesz w stanie oprzeć się delikatnemu smakowi oliwy z oliwek i rozmarynu. Postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami krok po kroku, aby przygotować naszą domową foccacię ↓↓


Składniki

10
Szacowany koszt: 1.79 (0.18€/porcja)

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania2 h
Gotowania20 min


Obserwacje

Fleur de sel: jeśli nie masz, dodaj sól do mieszanki wody i oliwy z oliwek.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+