Super łatwe crème brûlées z frytkownicą powietrzną!

zagłosuj teraz
Desser
6 porcji
łatwe
4 h

Kto powiedział, że nie można zrobić crème brûlées bez piekarnika? To całkowicie możliwe! Odkryj nasz nowy przepis na crème brûlées za pomocą frytkownicy powietrznej! Super łatwy i pyszny, daj się skusić temu super łatwemu przepisowi i zaimponuj swoim gościom pysznym crème brûlée o nieodpartej konsystencji ;-)


Składniki

6

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Czas oczekiwania3 h
Gotowania50 min

Obserwacje

Jak długo mogę przechowywać te crèmes brûlées?
Crèmes brûlées najlepiej zjeść zaraz po przygotowaniu. Można je jednak przechowywać w lodówce przez 2-3 dni w szczelnym pojemniku lub przykryte folią spożywczą.

Czy można je przygotować w piekarniku?
Aby upiec je w piekarniku, postępuj zgodnie z tym przepisem tutaj.

Co jeśli nie mam palnika?
Karmel można przygotować za pomocą podpałki.



Sprzęt do gotowania

frytkownica powietrzna

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+