Wegański koktajl bananowy
zagłosuj teraz
Czy twoje banany robią miny w koszu na owoce? Nie chcesz ich zmarnować! Wykorzystaj je w tym przepisie na koktajl mleczny! W połączeniu z mlekiem migdałowym, gwarantujemy, że będziesz mieć banana na przerwę na przekąskę! Nie wahaj się wypróbować tego przepisu na śniadanie, aby dobrze rozpocząć dzień! Szybki i łatwy w przygotowaniu, wystarczy umieścić wszystkie składniki w blenderze i zmiksować!
Składniki
1
Materiały
- 1 blender
- 1 torebka do zamrażarki
Przygotowanie
Czas przygotowania5 min
Czas oczekiwania1 h
Zdejmij skórkę z banana i pokrój go na małe plasterki. Umieść plasterki w torebce do zamrażania i włóż do zamrażarki na 1 godzinę.
Wlej mleko migdałowe do blendera. Dodaj zamrożone banany i zmiksuj na gładką masę.
Wlej koktajl do szklanki i pij schłodzony!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!