Ogórki z ryżem, wędzonym łososiem, awokado i miętą
zagłosuj teraz
Świeże, bez gotowania, aromatyczne: te ogórkowe łódeczki to coś w sam raz na przystawkę! Ten przepis jest łatwy w przygotowaniu, a ogórki można dowolnie udekorować. Następnie pokrój na kawałki na aperitif lub przystawkę ;-)
Składniki
4
Szacowany koszt: 2.91Euros€ (0.73€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania10 min
- Ugotuj ryż zgodnie z instrukcjami na opakowaniu. Pozostawić do ostygnięcia lub przelać zimną wodą i odcedzić.
- Przekroić ogórek wzdłuż na pół. Wydrapać miąższ i pokroić na małe kawałki. Udekoruj wnętrze ugotowanym ryżem, miąższem ogórka, pokrojonym awokado i posiekanym wędzonym łososiem/truitą.
- Posyp smażoną cebulą, sezamem i posiekaną świeżą miętą. I voila!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!