Ogórki nadziewane ryżem, wędzonym łososiem, awokado i miętą
zagłosuj teraz
Świeże, bez gotowania, aromatyczne: te ogórkowe łódeczki to idealna przystawka! Ten przepis jest łatwy w przygotowaniu, a ogórki można dowolnie udekorować. Następnie pokrój na kawałki na aperitif lub przystawkę ;-)
Składniki
4
Szacowany koszt: 2.91Euros€ (0.73€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania10 min
- Ugotuj ryż zgodnie z instrukcjami na opakowaniu. Pozostaw do ostygnięcia lub przepłucz zimną wodą i odcedź.
- Przekrój ogórek wzdłuż na pół. Wydrąż miąższ i pokrój na małe kawałki. Udekoruj wnętrze ugotowanym ryżem, miąższem ogórka, pokrojonym awokado i posiekanym wędzonym łososiem lub pstrągiem.
- Posyp smażoną cebulą, nasionami sezamu i posiekaną świeżą miętą. I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!