Sajgonki z marynowaną wołowiną

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
2 porcji
łatwe
2 h 30 m

Ptitchef sprawia, że sajgonki są jeszcze lepsze niż w Azji! Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku dla tego przepisu wypełnionego marynowaną wołowiną, aby uzyskać maksymalny smak podczas posiłków :-) Marynata z sosu sojowego, miodu, imbiru i sezamu doskonale komponuje się z mięsem i warzywami. Mały dodatek? Technika składania, dzięki której sajgonki za każdym razem będą udane!


Składniki

2

Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Czas oczekiwania2 h
Gotowania10 min


Obserwacje

Spring rollsy powinny być zjedzone szybko (najlepiej tego samego dnia). Przed schłodzeniem można zawinąć je w folię spożywczą.
Jeśli chcesz, możesz dodać kiełki fasoli.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+