Zupa rzodkiewkowa na zimno
zagłosuj teraz
Zimna zupa na gorące dni! A dla odmiany od tradycyjnego hiszpańskiego gazpacho pomidorowego, wybierz tę mieszankę rzodkiewki i koziego sera :-) Łatwy w przygotowaniu, ten przepis bez gotowania jest również bardzo szybki. Wystarczy umieścić wszystkie składniki w blenderze, zmiksować i podawać w ładnych szklanych słoikach jako aperitif lub przystawkę. To wszystko! Wszystko zależy od Ciebie ;-)
Składniki
2
Szacowany koszt: 1.58Euros€ (0.79€/porcja)
Materiały
- Blender
Przygotowanie
- Rzodkiewki oczyścić i umieścić w blenderze. Dodać kozi ser, mleko, ząbek czosnku, sól i pieprz i zmiksować.
- Podawać w małych verrinach z cienkimi plasterkami rzodkiewki na wierzchu. Gotowe do podania!
Sprzęt do gotowania
mikser
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!