Zupa rzodkiewkowa na zimno

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
2 porcji
łatwe
10 min

Zimna zupa na gorące dni! A dla odmiany od tradycyjnego hiszpańskiego gazpacho pomidorowego, wybierz tę mieszankę rzodkiewki i koziego sera :-) Łatwy w przygotowaniu, ten przepis bez gotowania jest również bardzo szybki. Wystarczy umieścić wszystkie składniki w blenderze, zmiksować i podawać w ładnych szklanych słoikach jako aperitif lub przystawkę. To wszystko! Wszystko zależy od Ciebie ;-)

Składniki

2

Materiały

  • Blender

Przygotowanie

  • Zupa rzodkiewkowa na zimno - Przygotowanie krok 1Rzodkiewki oczyścić, a następnie umieścić w blenderze. Dodać kozi ser, mleko, ząbek czosnku, sól i pieprz, a następnie zmiksować.
  • Zupa rzodkiewkowa na zimno - Przygotowanie krok 2Podawać w małych szklankach i udekorować cienkimi plasterkami rzodkiewki na wierzchu. Gotowe do podania!

Sprzęt do gotowania

mikser
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: