Ciastka z ciasta francuskiego z bündnerfleisch

zagłosuj teraz
Przekąska
8 porcji
średnie
28 min

Co powiesz na nadanie naszym liściom ciasta francuskiego bardziej oryginalnego kształtu na aperitif? Zaprezentuj je swoim gościom w rożkach! Udekorowane mieszanką świeżego sera i Bündnerfleisch to gwarantowany sukces ;-) Łatwy przepis, który idealnie łączy chrupkość i rozpływający się w ustach smak. Sprawiliśmy, że nabrałeś apetytu? Wszystko, co musisz zrobić, to postępować zgodnie z instrukcjami krok po kroku w naszym przepisie, który jest dostępny zarówno w formie pisemnej, jak i wideo ;-)


Składniki

8
Szacowany koszt: 6.38 (0.8€/porcja)

Przygotowanie

Czas przygotowania20 min
Gotowania8 min


Obserwacje

Przytrzymywanie rożków: ciasto na rożki musi być dobrze posmarowane olejem. Jeśli nie możesz tego zrobić, użyj spinacza do papieru, aby przytrzymać rożki na miejscu.
Nadziewanie: uważaj, ciasto ceglaste szybko zmięknie, więc napełniaj rożki w ostatniej chwili.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+