Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem

zagłosuj teraz
Przekąska
8 porcji
łatwe
5 min

Aby przygotować łatwą, nie wymagającą gotowania, słodko-pikantną przystawkę, wybierz te morele nadziewane tuńczykiem i fromage frais! Do przygotowania tego przepisu potrzebne są tylko 4 składniki, które zostały przetestowane i zatwierdzone przez cały zespół Ptitchef ;-) Nie zapomnij o rozmarynie: świeżym ziole, które podkreśli smak tej mieszanki ;-)


Składniki

8
Szacowany koszt: 5.3 (0.66€/porcja)

Przygotowanie

  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 1Przygotować dekorację:
    Odsączyć i rozdrobnić tuńczyka. Dodać fromage frais i dobrze wymieszać. Następnie dodać sól, pieprz i rozmaryn i dobrze wymieszać.
  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 2Morele umyć i przepołowić. Usunąć pestkę, a następnie pokryć morele poprzednią mieszanką.
  • Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem - Przygotowanie krok 3Wszystko gotowe!

Obserwacje

Dekoracja: można zastąpić zioła i użyć tych wybranych przez siebie.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+