Morele nadziewane tuńczykiem i rozmarynem
zagłosuj teraz
Aby przygotować łatwą, nie wymagającą gotowania, słodko-pikantną przystawkę, wybierz te morele nadziewane tuńczykiem i fromage frais! Do przygotowania tego przepisu potrzebne są tylko 4 składniki, które zostały przetestowane i zatwierdzone przez cały zespół Ptitchef ;-) Nie zapomnij o rozmarynie: świeżym ziole, które podkreśli smak tej mieszanki ;-)
Składniki
8
Szacowany koszt: 5.3Euros€ (0.66€/porcja)
Przygotowanie
- Przygotować dekorację:
Odsączyć i rozdrobnić tuńczyka. Dodać fromage frais i dobrze wymieszać. Następnie dodać sól, pieprz i rozmaryn i dobrze wymieszać. - Morele umyć i przepołowić. Usunąć pestkę, a następnie pokryć morele poprzednią mieszanką.
- Wszystko gotowe!
Obserwacje
Dekoracja: można zastąpić zioła i użyć tych wybranych przez siebie.
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!