Rożki z ciasta francuskiego z łososiem i szczypiorkiem

zagłosuj teraz
Przekąska
8 porcji
łatwe
55 min

Oryginalnym sposobem na podanie aperitifu jest zaprezentowanie ciasta francuskiego w formie rożków! Wypełnione mieszanką serka śmietankowego, łososia i szczypiorku, ten łatwy w przygotowaniu pomysł z pewnością podbije serca gości!


Składniki

8

Na 8 rożków :

Szacowany koszt: 3.04 (0.38€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania40 min
Gotowania15 min


Obserwacje

Rozmiar stożka: można wybrać większy lub mniejszy.

Polewa: jeśli nie lubisz wędzonego łososia, zastąp go innym wybranym składnikiem.

Nie masz rękawa cukierniczego? Użyj woreczka do zamrażania z odciętym rogiem ;-)



Sprzęt do gotowania

piekarnik
mikser

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+