Wędzone łosoś i verrines z awokado

zagłosuj teraz
Przekąska
6 porcji
łatwe
15 min

Aby przygotować aperitif na ostatnią chwilę, wybierz te proste, nie wymagające gotowania, eleganckie verrines! Włóż do środka wędzonego łososia i awokado, a na wierzchu ułóż słoną cytrynową chantilly :-) Wszystko, czego potrzebujesz na kolorowy, świąteczny aperitif! Postępuj zgodnie z poniższymi krokami, korzystając z naszych zdjęć i wideo ↓↓


Składniki

6

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Jeśli chcesz, możesz dodać świeże mango.

Jeśli chcesz zastąpić wędzonego łososia świeżym, zamarynuj go w soku z cytryny na kilka godzin przed podaniem.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+