Brownie z resztkami wielkanocnych czekoladek
zagłosuj teraz
Nie zjadłeś wszystkich wielkanocnych czekoladek? To dobrze, możesz je przetworzyć w tym prostym przepisie na czekoladowe brownie! To pyszny sposób na podzielenie się czekoladowymi znaleziskami z całą rodziną na deser :-) Koniec z czekoladkami leżącymi miesiącami po przyjęciu! W tym roku nie zostanie ani jedna!
Składniki
8
Szacowany koszt: 2.47Euros€ (0.31€/porcja)
Materiały
- Forma kwadratowa 20/20 cm
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania20 min
- Rozgrzej piekarnik do 180°C. Ubij jajka z cukrem. Dodać mąkę.
- Roztop jajka wielkanocne z masłem i dodaj do masy.
- Wlać ciasto do wysmarowanej masłem kwadratowej formy (20/20 cm) i piec przez 20 minut w temperaturze 180°C.
- Twoje wielkanocne brownie jest gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!