Masło maître d'hôtel (proste i szybkie)

zagłosuj teraz
Side dish
6 porcji
łatwe
10 min

Ulepszone masło, które można spożywać samo lub jako dodatek do mięs (na przykład do soczystej wołowiny!). Prosty przepis z pietruszką i cytryną, który urozmaici Twoje dania, zachowując jednocześnie rozpływającą się w ustach konsystencję masła. Krok po kroku wyjaśniamy, jak przygotować ten przepis, który został przetestowany i zatwierdzony przez cały zespół Ptitchef.

Składniki

6

Przygotowanie

  • Masło maître d'hôtel (proste i szybkie) - Przygotowanie krok 1Zmiksuj miękkie masło do uzyskania kremowej konsystencji. Dodaj sól, pieprz, sok z cytryny i drobno posiekaną natkę pietruszki.
  • Masło maître d'hôtel (proste i szybkie) - Przygotowanie krok 2Dobrze wymieszaj wszystko.
  • Masło maître d'hôtel (proste i szybkie) - Przygotowanie krok 3Umieść na folii spożywczej i uformuj masło w kształt kiełbasy. Schłódź przez co najmniej 1 godzinę.
  • Masło maître d'hôtel (proste i szybkie) - Przygotowanie krok 4I oto, Twoje masło maître d’hôtel jest gotowe!
PPetitchef_PL

Pytania

Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis: