Beurre maître d'hôtel (szybko i łatwo)
zagłosuj teraz
Ulepszone masło, które można spożywać samo lub jako dodatek do mięs (na przykład żeberek wołowych!). Prosty przepis z pietruszką i cytryną, który urozmaici Twoje dania, zachowując jednocześnie rozpływającą się w ustach konsystencję masła. Krok po kroku wyjaśniamy, jak przygotować ten przepis, który został przetestowany i zatwierdzony przez cały zespół Ptitchef.
Składniki
6
Szacowany koszt: 1.92Euros€ (0.32€/porcja)
Przygotowanie
- Zmiksuj miękkie masło do uzyskania kremowej konsystencji. Dodać sól, pieprz, sok z cytryny i drobno posiekaną natkę pietruszki.
- Dobrze wymieszać.
- Umieścić na folii spożywczej i uformować masło w kiełbasę. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę.
- A teraz twój lokaj jest gotowy!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!