Masło maître d'hôtel (proste i szybkie)
zagłosuj teraz
Ulepszone masło, które można spożywać samo lub jako dodatek do mięs (na przykład do soczystej wołowiny!). Prosty przepis z pietruszką i cytryną, który urozmaici Twoje dania, zachowując jednocześnie rozpływającą się w ustach konsystencję masła. Krok po kroku wyjaśniamy, jak przygotować ten przepis, który został przetestowany i zatwierdzony przez cały zespół Ptitchef.
Składniki
6
Szacowany koszt: 1.92Euros€ (0.32€/porcja)
Przygotowanie
Zmiksuj miękkie masło do uzyskania kremowej konsystencji. Dodaj sól, pieprz, sok z cytryny i drobno posiekaną natkę pietruszki.
Dobrze wymieszaj wszystko.
Umieść na folii spożywczej i uformuj masło w kształt kiełbasy. Schłódź przez co najmniej 1 godzinę.
I oto, Twoje masło maître d’hôtel jest gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!