Kanapka z bajglem z indyka, surówka coleslaw, jajko na twardo
zagłosuj teraz
Nie masz czasu na przygotowanie posiłku? Poświęć 5 minut na przygotowanie tej szybkiej, łatwej i smacznej kanapki. Mały dodatek? Miękkość chleba bajglowego, która sprawia, że za każdym razem się na nią nabierasz :-) Połącz plastry indyka, odrobinę sałatki coleslaw i pokruszone jajko na twardo w tym przepisie, którym dzielimy się z Tobą poniżej ↓
Składniki
1
Szacowany koszt: 2.71Euros€ (2.71€/porcja)
Podobne przepisy
Jajka na twardo we frytkownicy powietrznej
Przygotowanie
- Gotuj jajko przez około 9-10 minut, aż będzie ugotowane na twardo.
Rozłóż sałatkę coleslaw na jednej z dwóch kromek bajgla. - Dodaj złożone plastry wędzonego indyka.
- Gdy jajko się zetnie, pokruszyć je na wędzonego indyka.
Umyj gałązki pietruszki, usuń liście i posiekaj je na jajku. - Posmaruj drugą kromkę bajgla majonezem.
Zamknij i delektuj się!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!