Risotto z przegrzebków z szafranem

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
średnie
50 min

Nie masz ochoty na mięso w tym sezonie świątecznym? Wybierz przegrzebki! Ułożone w domowym risotto i doprawione szafranem, nie będziesz w stanie oprzeć się temu przepisowi na Boże Narodzenie, Sylwestra lub jakąkolwiek inną okazję :-) Jest naprawdę łatwy w przygotowaniu, a będzie jeszcze łatwiejszy, jeśli będziesz postępować zgodnie z naszymi instrukcjami krok po kroku :-)


Składniki

2
Szacowany koszt: 8.6 (4.3€/porcja)

Materiały


Otrzymuj codzienne menu
Aby otrzymać menu dnia od Petitchef PL i nasze nowe smakołyki, wpisz swój e-mail

Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania45 min



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+