Włoski bajgiel
zagłosuj teraz
Łatwy do zrobienia, miękki bajgiel, zupełnie jak w Nowym Jorku! Z tą różnicą, że dziś delektujemy się nim we Włoszech z nadzieniem z szynki/pomidorów/mozzarelli/pesto ;-) Przepis bez gotowania, w którym kombinacja składników jest wszystkim, czego potrzebujesz, aby cieszyć się pysznym posiłkiem :-)
Składniki
2
Szacowany koszt: 5.28Euros€ (2.64€/porcja)
Materiały
- Toster
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania3 min
- Pokrój bułki bajgle i opiecz je w tosterze.
- Posmaruj spód bochenków pesto i ułóż na nim plasterki świeżej mozzarelli.
- Dodaj plaster szynki peklowanej, plaster pomidora i kilka liści rukoli.
- Zamknij bajgle i voilà! Włoskie bajgle są gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!