Włoski bajgiel

zagłosuj teraz
Danie główne
2 porcji
łatwe
13 min

Łatwy do zrobienia, miękki bajgiel, zupełnie jak w Nowym Jorku! Z tą różnicą, że dziś delektujemy się nim we Włoszech z nadzieniem z szynki/pomidorów/mozzarelli/pesto ;-) Przepis bez gotowania, w którym kombinacja składników jest wszystkim, czego potrzebujesz, aby cieszyć się pysznym posiłkiem :-)


Składniki

2
Szacowany koszt: 5.28 (2.64€/porcja)

Materiały

  • Toster

Przygotowanie

Czas przygotowania10 min
Gotowania3 min

  • Włoski bajgiel - Przygotowanie krok 1Pokrój bułki bajgle i opiecz je w tosterze.
  • Włoski bajgiel - Przygotowanie krok 2Posmaruj spód bochenków pesto i ułóż na nim plasterki świeżej mozzarelli.
  • Włoski bajgiel - Przygotowanie krok 3Dodaj plaster szynki peklowanej, plaster pomidora i kilka liści rukoli.
  • Włoski bajgiel - Przygotowanie krok 4Zamknij bajgle i voilà! Włoskie bajgle są gotowe!


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+