Łatwa czekoladowa markiza

zagłosuj teraz
Desser
10 porcji
łatwe
25 min

Czekoladowy deser bez pieczenia to obietnica wykwintnego zakończenia posiłku! Lekka, piankowa i rozpływająca się w ustach czekoladowa markiza, niezwykle łatwa w przygotowaniu, przypadnie do gustu zarówno młodszym, jak i starszym. Krok po kroku wyjaśniamy, jak przygotować ten przepis. Jeśli nie masz czasu na zrobienie własnego Yule log lub obawiasz się, że ci się nie uda, wypróbuj tę markizę! Udekorowana migdałami, będzie wyglądać wspaniale na świątecznych stołach!


Składniki

10
Szacowany koszt: 4.38 (0.44€/porcja)

Materiały


Przygotowanie



Obserwacje

Prezentacja: zwykle robione w tortownicy, można również bawić się nadając markizom inne kształty. Na przykład, zaprezentuj je indywidualnie, aby każdy dostał swoją część tortu ;-)



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+