Bruschetta z pesto, pomidorkami koktajlowymi i serem mozzarella
zagłosuj teraz
Wczoraj wieczorem byliśmy trochę głodni na kolację. Wpadliśmy więc na pomysł zrobienia bruschetty, która jest prosta, efektowna i przede wszystkim pysznie doprawiona włoskimi składnikami. W menu: sos pesto, pomidorki koktajlowe i ser mozzarella. Jedno z naszych ulubionych połączeń :-) Ty również możesz wypróbować te bruschetty, postępując zgodnie z naszymi szczegółowymi instrukcjami poniżej ↓ ↓
Składniki
2
Szacowany koszt: 1.94Euros€ (0.97€/porcja)
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania4 min
- Posmaruj kromkę chleba sosem pesto.
- Na wierzchu ułożyć przekrojone na pół pomidorki koktajlowe....
- ...a następnie plastry mozzarelli.
Piec przez około 4 minuty w piekarniku w trybie "grill". - Przed podaniem posypać rozmarynem.
Sprzęt do gotowania
piekarnik
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!