Gyozas z kurczakiem, marchewką i pieczarkami

zagłosuj teraz
Pierwsze danie
15 porcji
średnie
1 h 15 m

Prawdopodobnie znasz gyozas, te małe chińskie pierożki, które tak bardzo kochamy! Dlaczego nie zrobić ich teraz samemu? Przepis, który jest znacznie łatwiejszy do wykonania, niż mogłoby się wydawać ;-) Od ciasta po nadzienie, przeprowadzimy Cię krok po kroku przez wszystkie etapy produkcji, korzystając z naszych pisemnych wyjaśnień, zdjęć i filmów ;-)


Składniki

15

Ciasto :

Nadzienie :

Gotowanie :

Szacowany koszt: 1.76 (0.12€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania35 min
Czas oczekiwania30 min
Gotowania10 min


Obserwacje

Nadzienie:
Gyozas można wypełnić farszem według własnego uznania, można zastąpić kurczaka krewetkami, wieprzowiną, wołowiną lub po prostu innym warzywem, na przykład kapustą pekińską.



Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+