Bułki bündnerfleisch z chavroux

zagłosuj teraz
Przekąska
8 porcji
łatwe
15 min

Na aperitif wymyśliliśmy super prosty, nie wymagający gotowania, ekspresowy przepis: bułeczki Bündnerfleisch ze świeżym kozim serem. Z odrobiną szczypiorku, będziesz w stanie zaprezentować swoim gościom bardziej oryginalny i smaczny przepis niż przemysłowe orzeszki ziemne i chipsy! Co więcej, przepis ten jest bezglutenowy. Każdy znajdzie więc coś dla siebie bez narażania swojego zdrowia ;-) Aby ułatwić ich jedzenie, nie wahaj się przeciąć bułek na pół. Ale uwaga, mogą zostać zjedzone jeszcze szybciej :-)!


Składniki

8
Szacowany koszt: 5.45 (0.68€/porcja)

Przygotowanie


  • Bułki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 1Nałożyć obfitą warstwę fromage frais na 1/3 każdego kawałka Bündnerfleisch.
  • Bułki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 2Umieść posiekany szczypiorek na środku tej warstwy.
  • Bułki Bündnerfleisch z Chavroux - Przygotowanie krok 3Zroluj plasterek na siebie. I gotowe!


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+