Bułki bündnerfleisch z chavroux
zagłosuj teraz
Na aperitif wymyśliliśmy super prosty, nie wymagający gotowania, ekspresowy przepis: bułeczki Bündnerfleisch ze świeżym kozim serem. Z odrobiną szczypiorku, będziesz w stanie zaprezentować swoim gościom bardziej oryginalny i smaczny przepis niż przemysłowe orzeszki ziemne i chipsy! Co więcej, przepis ten jest bezglutenowy. Każdy znajdzie więc coś dla siebie bez narażania swojego zdrowia ;-) Aby ułatwić ich jedzenie, nie wahaj się przeciąć bułek na pół. Ale uwaga, mogą zostać zjedzone jeszcze szybciej :-)!
Składniki
8
Szacowany koszt: 5.45Euros€ (0.68€/porcja)
Przygotowanie
- Nałożyć obfitą warstwę fromage frais na 1/3 każdego kawałka Bündnerfleisch.
- Umieść posiekany szczypiorek na środku tej warstwy.
- Zroluj plasterek na siebie. I gotowe!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!