Grzyby z jajkami przepiórczymi
zagłosuj teraz
Z zaledwie 2 składników możesz przygotować niezwykle łatwą przystawkę, którą wszyscy pokochają! Aby wydobyć z tych przepiórczych jajek to, co najlepsze, dodaj wybrane przez siebie przyprawy. Idealne połączenie smaku i koloru ;-) Wystarczy kilka minut w piekarniku i voila! I gotowe! Niezłe, co?
Składniki
12
Przygotowanie
Czas przygotowania15 min
Gotowania15 min
Oczyść grzyby i usuń ich łodygi, aby utworzyć wgłębienie.
Rozbij jajko przepiórcze i wlej jego zawartość do wgłębienia grzyba.
Dopraw solą i pieprzem, a jeśli chcesz, dodaj kilka ziół.
Piec przez 15 minut w temperaturze 180°C (lub do momentu, aż białko będzie ugotowane).
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!