Grzyby z jajkami przepiórczymi

zagłosuj teraz
Przekąska
12 porcji
łatwe
30 min

Z zaledwie 2 składników możesz przygotować niezwykle łatwą przystawkę, którą wszyscy pokochają! Aby wydobyć z tych przepiórczych jajek to, co najlepsze, dodaj wybrane przez siebie przyprawy. Idealne połączenie smaku i koloru ;-) Wystarczy kilka minut w piekarniku i voila! I gotowe! Niezłe, co?


Składniki

12

Przygotowanie

Czas przygotowania15 min
Gotowania15 min

  • Grzyby z jajkami przepiórczymi - Przygotowanie krok 1Oczyść grzyby i usuń ich łodygi, aby utworzyć wgłębienie.
  • Grzyby z jajkami przepiórczymi - Przygotowanie krok 2Rozbij jajko przepiórcze i wlej jego zawartość do wgłębienia grzyba.
  • Grzyby z jajkami przepiórczymi - Przygotowanie krok 3Dopraw solą i pieprzem i dodaj kilka ziół, jeśli chcesz.
  • Grzyby z jajkami przepiórczymi - Przygotowanie krok 4Piec przez 15 minut w temperaturze 180°C (lub do momentu, aż białko będzie ugotowane).


Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+