Kebaby z mozzarellą, szynką peklowaną i suszonymi pomidorami na aperitif
zagłosuj teraz
Kebaby bez gotowania w wersji mini są idealne na aperitif, prawda? Dodaj peklowaną szynkę, kulki sera mozzarella i suszone pomidory, aby uzyskać świeże i aromatyczne połączenie. Zobaczysz, że Twoi goście nie będą w stanie oprzeć się tym szybkim i łatwym w przygotowaniu kebabom! Aby dodać jeszcze bardziej oryginalny efekt do swojego aperitifu, nie wahaj się nabić tych brochettes na skorupkę melona lub arbuza i włączyć te owoce do swoich kombinacji smakowych ;-)
Składniki
8
Szacowany koszt: 3.15Euros€ (0.39€/porcja)
Materiały
- Małe drewniane szpikulce
Przygotowanie
- Umieść kulki mozzarelli w misce, dodaj odrobinę oliwy z oliwek i posiekaną bazylię i dobrze wymieszaj.
- Nabij marmur na szpikulec. Dodaj kawałek peklowanej szynki i kawałek suszonego pomidora.
- Powtórz jeszcze raz, kończąc na suszonych pomidorach.
I to wszystko!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!