Skręty z ciasta francuskiego z serem i pietruszką: obowiązkowy przepis na aperitif

zagłosuj teraz
Przekąska
20 porcji
łatwe
25 min

Tak, możemy z całą pewnością powiedzieć, że ten przepis to przepis, który wszyscy pokochają na aperitif (i poproszą Cię o zrobienie kolejnych, przygotuj się!). Ciasto francuskie jest miękkie jak chmurka dzięki dodatkowi świeżego sera i lekko doprawione naszą domową pietruszką. Krótko mówiąc, cudownie szybkie i łatwe w przygotowaniu danie, które zapraszamy do wypróbowania na następny aperitif!


Składniki

20
Szacowany koszt: 2.84 (0.14€/porcja)

Materiały


Przygotowanie

Czas przygotowania5 min
Gotowania20 min



Sprzęt do gotowania

piekarnik

Pytania


Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis

Komentarze

Oceń ten przepis:




+