Szybkie i łatwe rillettes z chorizo
zagłosuj teraz
Zaledwie 3 składniki wystarczą, aby łatwo przygotować rillettes z chorizo. Idealne jako przystawka, podawane z tostami i/lub krakersami. Użyj swojego najlepszego przyjaciela, blendera, aby przekształcić chorizo w kremowe rillettes. Postępuj zgodnie z instrukcjami krok po kroku dla tego prostego przepisu, zilustrowanego zdjęciami ;-)
Składniki
6
Szacowany koszt: 1.95Euros€ (0.32€/porcja)
Materiały
- 1 blender
Przygotowanie
Czas przygotowania10 min
Gotowania10 min
Obierz chorizo i pokrój na kawałki.
W rondlu gotuj mleko i kawałki chorizo przez 10 minut.
W blenderze dodaj mieszankę mleka i chorizo do twarogu.
Zmiksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.Umieść rillettes w słoiku i odstaw do lodówki.
W międzyczasie przygotuj tosty i voilà!
Pytania
Zdjęcia użytkowników którzy sprawdzili ten przepis
Komentarze
Oceń ten przepis:
Brak komentarzy!